Me cfarë mund të zëvendësohen vezët në gatim?

Zëvendësimi i vezëve në një recetë, posacërisht në ëmbëlsira, është një detyrë shumë e vështirë, por jo edhe e pamundur. Disa nga zëvendësimet nuk janë ashtu sic duam ne, pasiqë ndikojnë në ndryshimin e shijes…


Tiramisu me fruta mali

Sipas mendimit tonëHapi 1 E kam përfunduar këtë hap Manaferrat i hedhim në enë, shtojmë lëngun e portokallit, sheqerin dhe i shtypim ngapak me lugë. Hapi 2 E kam përfunduar këtë hap Djathin mascarpone e…